Ιστορία του Συλλόγου

  •   Ο Α.Ο. Σπύρος Λούης ιδρύθηκε το 1995 από μια συντροφιά από πρώην αθλητές του στίβου που κατοικούσαν στην ίδια γειτονιά της Νίκαιας. Μέχρι το 2001 παρουσίασε εξαιρετική αγωνιστική δράση στο χωμάτινο έως τότε ΕΑΚ Κορυδαλλού με πολλές διασυλλογικές και πανελλήνιες νίκες.

 

  •  Από το 2001 μέχρι το 2007 επικεντρώθηκε περισσότερο σε πολιτιστικές και καλλιτεχνικές δράσεις παρά σε αγωνιστική παρουσία η οποία περιορίστικε σε μια μικρή ομάδα πρωταθλητών.

 

  • Από το 2008 επεκτείνε την δράση του πέρα από τον Κορυδαλλό και την Νίκαια, στα Ταμπούρια στο Θεμιστόκλειο γήπεδο με επιλογή ταλέντων από 30 σχολεία των δήμων Πειραιά και Κερατσινίου. Έτσι συγκεντρώθηκαν περισσότερα από 400 παιδιά στο πρώτο χρόνο της ανανεωμένης λειτουργίας του.
           Από τότε έχει εδραιωθεί κυρίως στο Θεμιστόκλειο γήπεδο με περισσότερα από 200
             παιδιά να μαθαίνουν τον στίβο ετησίως.
  • Φέτος με την προσθήκη στο δυναμικό του, του ιδρυτικού στελέχους, καθηγητή φυσικής αγωγής και τεχνικού συμβούλου κ. Νίκου Κουλουμπαρίτση καθώς και ενός επιτελείου 5 προπονητών, φιλοδοξεί να αναπτυχθεί περαιτέρω καλύπτοντας όλο και περισσότερες ανάγκες των αθλητών/τριών και των οικογένειών τους.
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ
 
Είναι να προσφέρουμε στα παιδιά του συλλόγου μας σωματική, ψυχική και διανοητική έκφραση. Η τακτική συμμετοχή σε κινητικές δραστηριότητες προλαμβάνει δυσαρμονίες και ασθένειες που προκαλούνται από τον καθιστικό τρόπο ζωής που έχουμε υιοθετήσει.
ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ
 
Είναι πέρα από τον στόχο της ψυχοσωματικής ισσοροπίας, να αποτελέσουμε μια εκτεταμένη οικογένεια, μια κοινότητα με απόλυτη ελευθερία καλλιτεχνικής και πολιτιστικής έκφρασης. Το κάθε διαφορετικό παιδί να γνωρίσει στον μέγιστο βαθμό τον εαυτό του.

Pin It on Pinterest